3. Dünya Savaşı Alametleri

İmam-ı Ali, Ebu Hureyre ve İbn-i Abbas’ın (R.A.) rivayet ettiği bir hadîste şöyle varid olmuştur:
“Ahirzaman’ın harbi cihan harbidir. Çok kimselerin öldürüldüğü iki büyük harbden sonra bir üçüncüsü daha olacak. İkinci cihan harbinin ateşini yakan (başlamasına sebeb olan) “Büyük Reis” künyesinde bir adamdır ki dünya onu“Hitler” ismiyle çağırır .


حرب اخر الزمن حرب كونية، المرة الثالثة بعد اثنين كُبريين يموت فيهما خلائق كثيرة، الثانية اشعلها رجل كنيته السيد الكبير، و تنادى الدنيا باسم "هتلر"
(El- Mehdiy-yul Muntazar Alel Ebvab)





Nakledilen bu hadiste kıyamete kadar toplamda 3 dünya savaşı olacağını bildirir.
2.Dünya savaşının Hitler adında birinin vesile olacağını bildirmekle beraber 3. dünya savaşının tarihini gizleyen bu hadis, günümüzde yaşanan Suriye fitnesinin ve ABD-Rusya restleşmesinin sonuncunda yaşanacak olan 3.Dünya savaşına ne kadar çok yakın olduğumuzu gösteriyor.

Ebu Hüreyre (r.a.)'nin rivayet ettiği hadiste iki büyük harbten sonra kısmı بعد اثنين كُبريينBüyük Ebced Hesabına (Cümle-i Kebîr) göre Hicri 1436 yılı, Miladi takvime göre Ekim 2014-Ekim 2015 yılları arasına işaret eder

Hadiste Hitler هتلر kelimesini 2 kez tekrarlandığında Büyük Ebced Hesabı (Cümle-i Kebîr) göre Hicri 1358, miladi 1939 yılına işaret eder ki bu yılda Hitler 2.Dünya savaşını Polonya'ya saldırarak başlatmıştır.


2014 yılında yerel seçimlerden sonra çıkacak olan bu savaşa karşı Türkiye ne kadar hazır? 2015 yılında yapılacak olan genel seçimler fiyasko ile mi sonuçlanacak? Kuvvetli gelen bir ilhama göre Başbakanımızın tutuklanacağı yıl bu 2015 yılı olabilir mi? Bilindiği gibi ülkemizdeki masonlar ve dış ülkeler Başbakanımızın Başkanlık sistemi ile Başkan olmasına karşı büyük mücadele sergiliyorlar.

Hz. Mehdi öncesi 3.Dünya savaşında büyük rol oynayacak olan Türkiye bazı evliyaullaha göre bölünecektir. Olası ABD-Rus restleşmesinde maalesef ülkemiz çok büyük zarara uğrayacaktır.

Suriye İşgali ile 3.Dünya Savaşının ilk cephesi açılacaktır. Yıllar boyunca farklı cephelerin açılacağı 3. Dünya Savaşı, ebced hesaplamalarında 2023 yılında İsrail'in ortadan kalkmasıyla son bulacaktır. En doğrusunu Allah bilir.






0 yorum :